Tang
Min næste aktivitet er tang som ingrediens i vores køkken. Jeg vil undersøge, hvad jeg kan lave af retter og selv tilberede en ret med tang. Gå på opdagelse på nettet og finde min egen fremtidige lyst, til at fortsætte med at anvende den i vores køkken....
Efter mit valg af aktivitet, kom orkanen Bodil.. Tog "livet af" min kartoffelfælde og leverede tonsvis af tang langs min biotop...
Video af tang. Hvor meget tang suger af vand:
http://www.youtube.com/watch?v=-rMIH78TA3s&feature=player_embedded#t=0
Jeg har undersøgt nettet mht. salg af tang til madlavning og fandt bl.a. nedenstående info om de forskellige tang typer der sælges på markedet.
Det sælges som det er i tørret tilstand efter vægt. På billederne ses tangen, som det ser ud, når det netop er plukket, skyllet i havvand og hængt til tørre.
- Lav klørtang (En slags blæretang)
- Langfrugtet klørtang (En slags blæretang)
- Savtang
- Blæretang
- Ishavstang
Ingen kommentarer:
Send en kommentar